MIELE WCE 670 TDOS WIFI

1,199.00

    • 0 €
    • 0 €
    • 15 €
Categorie: Tag:
Productkaart   

Beschrijving

TwinDos-systeem

Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel

Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.

SoftCare-trommel

De gepatenteerde1 SoftCare-trommel van Miele

Behoedzaam: vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel glijdt het wasgoed over een dun laagje water.

ProfiEco-motor

Zuinig, slijtvast en stil

De wasmachines van Miele zijn voorzien van bijzonder sterke motoren. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is bovendien zeer zuinig, stil en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor wast u jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel.

Beladingsherkenning

Intelligent wassen

Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

Eersteklas oppervlak

Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de voorzijdes van alle wasmachines, drogers en wasdroogcombinaties. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en sopbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Unieke kwaliteit

Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Tijdelijk € 200,- retour op de WCE 670 (Prijs na cash back Miele Nederland € 999,-)

Hoe gaat dit in z’n werk?

Heb je tussen 1 oktober en 31 december 2018, in Nederland, een Miele WCE 670 wasmachine gekocht? Dan kom je in aanmerking voor de cashback.

Via onderstaande knop kan je de € 200,- retour aanvragen. Doe dit wel voor 15 januari 2019, want daarna is de actie afgelopen. Nadat je een Miele-account hebt aangemaakt, kan je je aanvraag invullen. Hiervoor hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • Serienummer (het deel achter de /)
  • Aankoopdatum
  • Kopie van je aankoopnota

 

Claim nu je cashback

Extra tijdelijke actie: half jaar wasmiddel cadeau

Naast de € 200,- cashback heb je ook nog recht op een wasmiddelpakket. Het wasmiddelpakket bestaat drie UltraPhase 1 cartridges en twee UltraPhase 2 cartridges. het wasmiddelpakket is aan te vragen via onderstaande knop.

Wasmiddelpakket aanvragen

Extra informatie

Merk

Miele

Garantie

2 Jaar

Energieklasse

A+++

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400

Geluidsniveau centrifugeren

Stil: 73 dB of stiller

Koolborstelloze motor

Ja

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Wasprogramma's specifiek voor

Donkere was, Gemengde was, Overhemden

Stoomfunctie

Nee

Startuitstel

Ja

Koud wassen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via app

Nee

Binnenverlichting

Nee

Kinderbeveiliging

Ja

Type wasmachine

Voorlader