LG F 4 J7 VY 2 WD + FH8G1MINI SET PRIJS

999.00

  • 0 €
  • 0 €
  • 15 €
Categorie: Tag:
Productkaart   

Beschrijving

LG geeft wasmachine dubbele lading met komst van de TwinWash

Wie herkent het niet? Die mooie blouse of wollen trui blijft weken in de wasmand liggen omdat er geen wasje wordt gedraaid waar deze items bij kunnen. Voor wie zich deze ergernis wil besparen introduceert LG Electronics de TwinWash™ in Nederland. De nieuwe wasmachine heeft twee wastrommels en kan twee verschillende wasbeurten tegelijk draaien. Zo kun je op hetzelfde moment je witte lakens wassen én je delicate ondergoed. Met zowel een krachtige grote trommel (12 kg) voor de gewone én grote was, als een handige minitrommel (2 kg) voor je speciale kleding – die onafhankelijk van elkaar gelijktijdig kunnen worden gebruikt – biedt de wasmachine de mogelijkheid om twee soorten wasjes met verschillende instellingen (zoals normale en fijne was) te draaien. Door het kleine formaat is de miniwastrommel perfect voor kleinere kledingstukken of items die een fijn of speciaal wasprogramma nodig hebben, zoals lingerie of babykleding. Met de miniwasser kunnen kleine hoeveelheden direct worden gewassen zonder de grote trommel te gebruiken.

Stil, energiezuinig en hygiënisch wassen met stoom

’s Nachts wassen of tijdens het middagdutje van je kinderen is met de stille LG TwinWashTM geen probleem dankzij de DirectDrive™-motor. Deze motor is aangesloten op de trommel en is hierdoor een stuk stabieler en stiller. Deze motor is ook nog eens energiezuinig met energielabel A+++ -30%.Voor een krachtige, hygiënische wasprestatie maakt de grote trommel gebruik van zelfontwikkelde technologieën zoals TrueSteam™ en TurboWash™. De TrueSteam™ produceert met zijn stoomgenerator stoom waarmee allergenen en bacteriën voor 99,9 procent worden verwijderd. Ook frist het kleding op en worden kreukels en geuren verminderd. De TurboWash™ zorgt voor een kortere wastijd door het water rechtstreeks op de kleding te sproeien. Zelfs kledingstukken die later worden toegevoegd met de Add Item-functie worden net zo goed schoongemaakt als de overige kledingstukken.

Mooi én slim

DirectDriveTM maakt het ook mogelijk dat de machine een grote trommel heeft in een behuizing die niet veel meer ruimte in beslag neemt dan een normale wasmachine. Met zijn ergonomisch ontworpen, witte buitenkant en zwarte glas past de TwinWash™ wasmachine in ieder interieur en huishouden.

De wasmachine is volledig uitgerust met Wi-Fi en dit brengt de wasmachine naar een nieuw niveau van gemak en controle. Gebruikers kunnen het apparaat van afstand bedienen en monitoren via de LG SmartThinq-app. Houd bijvoorbeeld het energieverbruik bij met de Energy Monitoring-functie en spoor eventuele problemen op met SmartDiagnosis™. Ook is het mogelijk de wasmachine van afstand in te stellen en te starten, zodat deze klaar is als je thuiskomt en dankzij de downloadbare specialistische programma’s beschik je altijd over het perfecte programma voor jouw was. De SmartThinq-app kan gebruikt worden met alle slimme apparaten van LG en is beschikbaar voor iOS en Android.

Optimale Behandeling van je Wasgoed met 6 Motion

Je wilt dat jouw was echt schoon wordt, met ook nog eens de beste verzorging. LG introduceert 6 Motion, een unieke manier van wassen die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen. Ieder wasprogramma gebruikt een combinatie van verschillende wasbewegingen, waarmee het optimale wasresultaat wordt behaald.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma’s te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, ontstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

Stoom

Verwijder allergenen met stoom

Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen voor tot maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby’s.

Wasgoed toevoegen

‘Als je wat wasgoed vergeten bent, kunt je dit na het starten van het wasprogramma nog toevoegen. De LG TWINWash™ heeft een speciale knop “Wasgoed toevoegen” zodat er tijdens het programma nog wasgoed toegevoegd kan worden.

Voordelen op een rij:

 • Energieklasse A+++-30%
 • Vulinhoud 1-9 Kg
 • Direct Drive motor
 • 6 Motion
 • Kort programma
 • 1400 Toeren
 • Twin-wash compatible
 • Stoom programma

 

Extra informatie

Merk

LG

Garantie

2 Jaar

Energieklasse

A+++

Vulgewicht

12 kg

Toerental

1400

Geluidsniveau centrifugeren

Normaal: 74 – 77 dB

Type waterbeveiliging

Slangbeveiliging

Koolborstelloze motor

Ja

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Wasprogramma's specifiek voor

Gemengde was, Overhemden, Zijde

Startuitstel

Ja

Koud wassen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via app

Nee

Binnenverlichting

Nee

Kinderbeveiliging

Ja

Type wasmachine

Voorlader