Aanbieding!

GRUNDIG GWN 58483 C

699.00 649.00

  • 0 €
  • 0 €
  • 15 €

Beschrijving

GRUNDIG: MAAKT AL 70 JAAR HET LEVEN BETER!

Grundig heeft een lange geschiedenis van kwaliteit, innovatie en vormgeving die het bedrijf al 70 jaar lang in de voorhoede houdt van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten in Europa.

De huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica van Grundig worden gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen voor betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Bij Grundig dragen we zorg voor u en voor de natuur. Dit betekent dat we vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om duurzame toestellen te ontwikkelen die geen afbreuk doen aan het comfort. We slagen er in deze balans te bereiken door producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen voor energiebesparing en het energie- en waterverbruik tot een minimum te beperken.

5 jaar garantie bij Grundig

Het volledige assortiment van Grundig wordt aangeboden met een garantie van 5 jaar. Onze garantie is uniek, want ook bij het aanschaffen van één apparaat ontvangt u namelijk 5 jaar garantie. Daarnaast betaalt u géén voorrijdkosten, géén arbeidskosten en ook géén administratiekosten*. Zo kunt u dus zorgeloos gebruik maken van onze producten en mocht er onverhoopt iets mis gaan in de eerste 5 jaar, kunt u direct gebruik maken van onze service. Er staat een team aan gespecialiseerde technici voor u klaar om u zo snel mogelijk weer te laten genieten van uw Grundig apparaat.

*bij mechanische en/of technische defecten

Bij Scheffer Witgoed hebben we een breed scala aan Wasautomaten drogers en inbouw apparatuur staan kom gerust langs in onze showroom wij vertellen u graag meer over de Nieuwe Grundig line.

 • Energie-efficiëntieklasse: A+++-50%
 • 8kg laadvermogen
 • Variabele snelheid tot 1400 omw./min.
 • LCD-display met aanraakbedieningsknoppen
 • 16 programma’s, 4 speciale functies
 • Startuitstel van 1 tot 24 uur
 • 34 cm deuropening
 • Nieuw trommelpatroon
 • Favorieten functie
 • HXBXD 84x60x55 cm

WATERBESCHERMING+

Een dubbelwandige slang ter bescherming van schade in uw woning. Waterabsorberend materiaal tussen de binnen en buitenslang detecteert meteen wanneer de binnenslang is gebroken – de waterinvoer van de kraan wordt meteen mechanisch gestopt.

AQUA PERFECT 40° / 40‘

Breng meer tijd door met de mensen waar u van houdt: perfect schoonmaken van dagelijkse kleding bij 40 °C in amper 40 minuten.

STOOM PROGRAMMA

Verwijdert de geur van uw kleding in 20 minuten. Gebruik van stoom maakt het ook nog eens gemakkelijker om te strijken dus minder kreuk in uw kleding.

INVERTER ECOMOTOR

De EcoMotor van Grundig vermindert het stroomverbruik tot een absoluut minimum. Dankzij de borstelloze motor werkt deze machine stil en heeft de motor ook nog eens een lange levensduur.

MULTISENSE-TECHNOLOGIE

Grundig wasmachines met Multisense weten het beste hoe ze met uw kleding om moeten gaan. Met behulp van speciale sensoren analyseren ze parameters zoals het vuilniveau of de hoeveelheid water die u nodig heeft, zo weet u altijd zeker dat u niet te veel energie verbruikt.

ANTIVLEKKENPROGRAMMA

Eenvoudig verwijderen van vlekken met een selectie van vlekverwijderingsprogramma’s. Veel verschillende soorten vlekkenprogramma’s : koffie, thee, vruchtensap, saladedressing, mayonaise, ketchup, make-up, bloed, zweet, rode wijn, pudding, modder, maaltijd, chocolade, gras, ei, babyvoeding, machineolie, cola, boter, jam, curry, steenkool.

Extra informatie

Merk

GRUNDIG

Garantie

5 Jaar

Energieklasse

A+++ 50%

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400

Geluidsniveau centrifugeren

Normaal: 74 – 77 dB

Type waterbeveiliging

Slangbeveiliging

Koolborstelloze motor

Ja

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Wasprogramma's specifiek voor

Gemengde was, Impregneren, Jeans, Outdoorkleding, Overhemden, Sportkleding, Vlekken

Startuitstel

Ja

Koud wassen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via app

Nee

Binnenverlichting

Nee

Kinderbeveiliging

Ja

Stoomfunctie

Ja

Type wasmachine

Voorlader