AEG L 7 FE 84 CS 5 JAAR GARANTIE ACTIE

749.00

    • 0 €
    • 0 €
    • 15 €

Beschrijving

5 JAAR GARANTIE OP PREMIUM WASMACHINES EN DROGERS

De premium C-design modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Van 1 juli 2018 t/m 31 december 2019 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op alle C-design wasmachines en wasdrogers. Registreer u machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Registreer hieronder uw machine om uw certificaat voor 5 jaar garantie aan te vragen. Deze garantievorm is alleen van toepassing op de AEG 5 jaar fabrieksgarantie premium wasmachines en drogers, die zijn gekocht in de periode van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2019. Bekijk hieronder de deelnemende modellen voordat u de registratie start.

START DE REGISTRATIE

 

VOORWAARDEN

  • Registreer uw wasmachine of droger binnen 3 maanden na aankoop via de knop hierboven.
  • De garantie geldt alleen op in Nederland gekochte apparaten die ook in Nederland zijn afgeleverd of geplaatst.
  • De 5 jaar garantie geldt alleen voor de genoemde modellen en is niet van toepassing op eventueel bijgekochte producten of accessoires.
  • Deze actie geldt voor apparaten gekocht binnen de actieperiode van 1 juli 2018 t/m 31 december 2019.

Uw kleding is gemaakt om te dragen,

Maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of u nu één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.

Energiezuinig wassen in de kortst mogelijke tijd

De meeste Eco wasprogramma’s besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kunt u de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die klaar is in een mum van tijd.

Bescherming voor uw kleding

Alle AEG wasmachines beschikken over de zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

Een geweldige, betrouwbare prestatie

De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.

Overloopbeveiliging met Aqua Stop

Optie vlekken behandelen

Vooral in combinatie met de 4-faseninspoeling levert de optie VLEKKEN behandelen van de AEG wasautomaten het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit uw wasgoed.

Startuitstel:

Met STARTUITSTEL kunt u door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.

Groot display

Eenvoudig in de bediening goed afleesbaar.

ProSense®-technologie:

meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.

Optie extra spoelen:

Een extra spoelgang aan het einde van de wascyclus levert wasgoed op dat van de laatste restjes wasmiddel is ontdaan.

Inverter motor: uiterst stil en duurzaam:

De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze stille wasautomaten. Deze heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

Kinderbeveiliging

Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van uw wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als u veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.

Sensorgeregelde waterdosering:

Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

Bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod krijgt u nu een ICI PARIS XL e-gift Card ter waarde van 50, 75 of 150 euro cadeau.
Met de nieuwe AEG wasmachines, drogers en was/droogcombinaties verwent u dus niet alleen uw was maar ook uzelf.

Wacht niet te lang want deze actie loopt van 15 oktober t/m 31 december 2018.

Registreer uw product
Bekijk de actievoorwaarden
Bekijk de modellenlijst

BIJ WELKE APPARATEN IS DEZE ACTIE GELDIG?

ICI PARIS XL e-Gift Card 150 euro bij aankoop van een AEG was/droogcombinatie waarvan het modelnummer begint met L9W, L8W of L7W.

ICI PARIS XL e-Gift Card 75 euro
 bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met een L9F, L8F, of L8T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T9D of T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A+++.

ICI PARIS XL e-Gift Card 50 euro
 bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L7F of L7T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A++.

 

Extra informatie

Merk

AEG

Garantie

2 Jaar

Energieklasse

A+++

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400

Geluidsniveau centrifugeren

Normaal: 74 – 77 dB

Type waterbeveiliging

Slangbeveiliging

Koolborstelloze motor

Ja

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Wasprogramma's specifiek voor

Beddengoed, Donkere was, Gemengde was, Jeans, Vlekken, Zijde

Startuitstel

Ja

Koud wassen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via app

Nee

Binnenverlichting

Nee

Kinderbeveiliging

Ja

Type wasmachine

Voorlader