Aanbieding!

AEG L 6 FB BONN

559.00 499.00

    • 0 €
    • 0 €
    • 15 €
Categorie: Tag:
Productkaart   

Beschrijving

Uw kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven.

Of u nu één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt. Deze wasautomaat beschikt over Energieklasse A+++ en een vulgewicht van 7 kg (1400 toeren), is Woolmark Blue gecertificeerd waarmee u zelfs uw wollen en fijne handwas veilig en behoedzaam kunt wassen. Bovendien beschikt deze wasautomaat over een zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen.

ProSense Technology: een aangepaste cycli voor absoluut gemak

De ProSense Technology van deze AEG wasautomaat past de wastijd en droogtijd van uw wasprogramma automatisch aan op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Dankzij deze technologie resulteert dit in een handige en economische cyclic waarmee u tijd, energie en water bespaart, ongeacht de hoeveelheid wasgoed in de trommel.

Zachte ProTex-trommel voor optimale verzorging

Deze AEG wasmachine L6FBBONN beschikt over een zachte ProTex-trommel met meer gaatjes die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Doordat zachte waterstralen het wasgoed optillen tijdens het wasprogramma wordt uw kleding hierdoor optimaal beschermen, tijdens het centrifugeren behouden de stoffen ook nog hun vorm en textuur.

Kies het juiste moment om te wassen

Met de functie startuitstel kunt u wassen wanneer het u uitkomt door de start van een programma in te stellen.

Makkelijker in en  uitladen

Dankzij de ruime vulopening is in en uitladen heel eenvoudig

Compact display

Dankzij het compacte display kunt u eenvoudig de resttijd aflezen en is de bediening zeer eenvoudig.

Specificaties

Maximaal centrifugeertoerental: 1400 tpm

Zeer lage verbruikswaarden: 0.92 kWh per 52 liter voor 60°C katoenprogramma met 7 kg wasgoed: Met de Silent Laundry wasautomaten staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de zuinige kant. De indeling in energie efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Wasprogramma’s: Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, 20 Min. – 3 kg, Cotton 20, Dekens, Sport, Centrifugeren/Pompen

Startuitstel: Met STARTUITSTEL kunt u door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.

Optie vlekken behandelen: Vooral in combinatie met de 4-faseninspoeling levert de optie VLEKKEN behandelen van de AEG wasautomaten het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit uw wasgoed.

Overloopbeveiliging met Aqua Stop

Onbalans-correctiesysteem

Aantal compartimenten in wasmiddellade: 3

Kinderbeveiliging

Stelpoten: 4 verstelbare

Anti-schuim spoelsysteem

Optie extra spoelen: Een extra spoelgang aan het einde van de wascyclus levert wasgoed op dat van de laatste restjes wasmiddel is ontdaan.

Afmetingen HxBxD (mm): 850 x 600 x 520

 

 

 

Extra informatie

Merk

AEG

Garantie

2 Jaar

Energieklasse

A+++

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400

Geluidsniveau centrifugeren

Luid: 78 dB of luider

Type waterbeveiliging

Slangbeveiliging

Koolborstelloze motor

Nee

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Stoomfunctie

Nee

Startuitstel

Ja

Koud wassen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via app

Nee

Binnenverlichting

Nee

Kinderbeveiliging

Ja

Type wasmachine

Voorlader