Aanbieding!

AEG VX8 3 DB M

229.00 199.00

Categorie:

Beschrijving

Silent Air Technology

De VX8-3-DB-M, X Silence™ is stofzuigen zonder iemand te storen met slecht 61 db(A). Dankzij de ontwikkelingen van onze technici van de Silent Air Technology™ legt de lucht in de stofzuiger een circuit af, op een soepele en dus stille manier. Afdichtingen en absorberend schuim verspreid over het hele toestel zorgen ook dat het geluidsniveau wordt beperkt. De X Silence™ bereikt ook lage geluidsniveaus dankzij het AeroPro Silent-mondstuk en een nieuwe stille buis, ontworpen met een inzicht van stilte.

Sound Shield

Het nieuwe Sound Shield™ design van de stofcontainer en de structuur van de motorfilter binnen de stofzuiger zorgen ervoor dat de akoestische isolatie gegarandeerd is. Als u zich ergert aan het geluid van een stofzuiger, dan is de VX8 het model wat u moet hebben. De X Silence™ is niet alleen stil, maar ook gemakkelijk in gebruik met zijn ergonomische design en extra lange bereik van 12 meter, waardoor u niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De goed toegankelijke bedieningsknoppen, een stevige telescopische aluminium buis en zachte rubberen wielen maken schoonmaken met de X Silence™ een leuke bezigheid. Dit model beschikt ook over het AeroPro™ Parketto Pro-mondstuk, dat met zijn ontwerp de schoonmaak van houten vloeren, tegels en vloeren met spleten tot een koud kunstje maakt. Er wordt bij dit model een 3-in-1 multifunctionele accessoire geleverd die te gebruiken is als meubelzuigmond, kierenzuigmond en stofborstel.

Licht en makkelijk schoonmaken

Stofzuigen is nu heel eenvoudig dankzij de goed toegankelijke bedieningsknoppen, een stevige telescopische aluminium buis en zachte rubberen wielen en een actieradius van 12 meter is deze AEG stofzuiger VX8-3-DB-M Deep Blue een genot om te gebruiken.

 

Extra informatie

Merk

AEG

Garantie

2 Jaar

Type stofzuiger

Traditionele stofzuiger

Type stofopvang

Met zak

Geluidsniveau stofzuiger

Normaal (70 tot 80 dB)

Gewicht stofzuiger

3 kilo of lichter

Speciaal voor vloeren

Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

Stofzuiger geschikt voor

Allergieën, Dierenharen, NVT, Water

Energieklasse

B

Kabellengte stofzuiger

8 meter en meer

Actieradius SZ

7 m

Hepa-filter

Ja

Bediening via handgreep

Nee

Handvat/handgrepen

Ja

Maximale accuduur

Zonder Accu