LG GBB 59 PZF FB

749.00

Categorie:
Productkaart   

Beschrijving

Altijd zuinig A+++ | Multi-Air Flow | Total no frost | Inverter Linear Compressor | Moist Balance Crisper | FRESH Converter | FRESH Balancer | Groter vriesvak

Groter vriesvak

LG heeft één van de vriesladen vergroot om meer ruimte te creëren voor het opslaan van omvangrijke of grotere etenswaren.

Moist Balance CrisperTM

Overmatig Vocht uit groente en fruit verdampt en condenseert vervolgens op de rasters. Hierdoor ontstaat er geen plas rondom je etenswaren, maar wordt de condens gelijkmatig teruggebracht op het voedsel. Daardoor houd je de juiste vochtbalans.

2- staps inklapbaar plateau

Het nieuwe, verbeterde 2-staps inklapbare plateau vouwt zicht terug om plaats te maken voor allerlei items, waaronder grote potten en hoge flessen

Multi-Air Flow Cooling

Het NatureFRESH Cooling System van LG circuleert koele lucht door meerdere openingen voor een meer gelijkmatige koeling in de koelkast. Met tot 76% beter koude luchtcirculatie in vergelijking met semi No Frost-systemen.

FRESH Converter

Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende temperaturen nodig om de versheid te behouden, maar krijg je dat voor elkaar in één koelkast? LG heeft het antwoord: de FRESH Converter, een lade die je de juiste temperatuur laat kiezen voor het opslaan van zowel vlees, vis als groenten.

FRESH Balancer™

De unieke FRESH Balancer™ van LG zorgt voor een optimale luchtvochtigheid doordat de groentelade wordt afgesloten, zodat groente en fruit langer vers blijven.

Energie besparen met de Inverter Linear Compressor

De Inverter Linear Compressor van LG is een revolutionaire ontwikkeling voor de koelkast. De compressor zorgt voor tot 32% energiebesparing, eersteklas duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om voedsel langer vers te houden.

Afmetingen bxhxd 595x1900x686

Extra informatie

Merk

LG

Garantie

2 Jaar

Energieklasse

A+++

Anti-ijsvorming

Nee

Model koelkast/vriezer

Koel-vriescombinatie

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Kleur

RVS

Hoogte

180 – 190 cm

Breedte

60 cm

Netto inhoud koelgedeelte

225 l

Netto inhoud vriesgedeelte

Gemiddeld: 66 – 100 liter

Vriesgedeelte

Ja

Plaats vriesgedeelte

Onder

Geluidsniveau Koel/Vries

37 dB

Display

Ja

Kinderbeveiliging

Nee

Bediening via app

Nee