HISENSE RB 371 N 4 EC 1

429.00

Categorie:
Productkaart   

Beschrijving

Kies maar wat het beste in jouw keuken past dit model is in het wit en zilver verkrijgbaar(Prijs in het wit € 399,-). Dankzij de diepe lade in het vriesgedeelte heb je altijd iets in huis voor het geval je geen tijd hebt om boodschappen te doen. Ontdooien behoort tot het verleden, want ook deze koel-vries combi beschikt over No-Frost. Multi Air Flow zorgt ervoor dat je producten langer vers blijven.

No frost, nooit meer ontdooien

Je herkent het vast; ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak. De enige oplossing is om je vriezer te ontdooien of het ijs weg te steken. Met een Hisense koel-vries combinatie is dit verleden tijd dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

Multi Air Flow

Meerdere luchtventilatoren zorgen ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest.

Mag het iets meer zijn?

Feestje in het vooruitzicht of flink wat ijs inslaan voor de zomer? Geen probleem! In de extra hoge lade in je vriesvak kun je voldoende kwijt voor een geweldig feest. Het hele jaar door.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk gaat het bij een koel/vries combinatie vooral om wat er binnenin gebeurt, maar zeg nu zelf, het oog wil ook wat. De deurpanelen van de RB371 bestaan uit verschillende lagen van hoogwaardig materiaal met een aluminium look of witte bovenlaag. Dit geeft de koelkast een elegante uitstraling.

 

  • No Frost, nooit meer ontdooien
  • Multi Air Flow
  • Fraai design
  • Geluidsniveau 42 db
  • Koelinhoud 200 liter
  • Vriesinhoud 85 liter
  • Energieklasse A+
  • hxbxd 178x60x65,3

Extra informatie

Merk

Hisense

Garantie

5 Jaar

Energieklasse

A+

Anti-ijsvorming

Nee

Model koelkast/vriezer

Koel-vriescombinatie

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Kleur

Wit

Hoogte

170 – 180 cm

Breedte

60 cm

Netto inhoud koelgedeelte

200 l

Netto inhoud vriesgedeelte

Gemiddeld: 66 – 100 liter

Vriesgedeelte

Ja

Plaats vriesgedeelte

Onder

Geluidsniveau Koel/Vries

42 dB

Display

Nee

Kinderbeveiliging

Nee

Bediening via app

Nee