Al sinds 1989 richt ons familiebedrijf zich op de verkoop en service van huishoudelijke apparaten. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat u goed te adviseren bij het maken van de keuze voor uw nieuwe apparaten. Daarnaast kunt u ook na de aankoop van uw automaat kunt u op ons rekenen. Ons doel u te ontzorgen, het geven van service zit in onze genen!

Het is voor ons daarom ook een grote eer u u te mogen mededelen dat wij u dit jaar nog mogen verwelkomen in ons vernieuwde Miele Innovation Center. Hier kunt u niet alleen de kwaliteit van Miele ervaren, maar ook onze uitstekende service!  Voordat het zover is zullen onze vrienden van Miele de ingangsgroep van onze showroom voorzien van een nieuwe vloer en nieuwe meubels. Tijdens deze verbouwing staat ons team gewoon voor u klaar aan de Bedrijfsweg 3H. De ingang van het pand zal hierdoor tijdelijk verplaatst worden naar de zijkant van het gebouw.

De officiële opening van het Miele Innovation Center zal op een later moment plaatsvinden en zal ook gecommuniceerd worden op:

[icon color=”Accent-Color” animation_speed=”Slow” size=”small” icon_size=”” animation_delay=”” image=”fa-facebook”] Facebook

[icon color=”Accent-Color” animation_speed=”Slow” size=”small” icon_size=”” animation_delay=”” image=”fa-internet-explorer”] Website.

Wij wensen u binnenkort van harte welkom bij de opening van ons vernieuwde Miele Innovation Center.