Op deze manier willen wij u informeren dat een veiligheidsmelding is uitgegeven op een bepaalde productie Hotpoint, Indesit en Creda droogautomaten. In het onderstaande bericht geeft de leverancier meer informatie over een eventueel veiligheidsrisico en wat u kunt doen als u over een van deze drogers beschikt.

Na Whirlpool’s recente overname van de merken Hotpoint en Indesit, heeft Whirlpool de veiligheid van haar producten zorgvuldig geanalyseerd. Als onderdeel van deze analyse heeft Whirlpool een potentieel probleem geïdentificeerd met twee typen droogautomaten, geproduceerd tussen april 2004 en september 2015. De betrokken merken zijn:

  • Hotpoint
  • Indesit
  • Creda

De fabrikant heeft een uitgebreid consumenten en service plan met maatregelen in gang gezet om consumenten te voorzien van producten die verder geüpdatet worden tot hogere veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Mocht uw apparaat van onderstaande serie deel uitmaken, vragen wij uw de droger niet onbeheerd aan te laten staan, op de in de handleiding voorgeschreven manier te reinigen/onderhouden en contact op te nemen met de fabrikant door middel van de onderstaande knop. Hier kunt u tevens controlleren of uw apparaat ook onder deze veiligheidswaarschuwing valt.