Wat hebben een wollen trui, felle roze shirtjes, die mooie zijden bloes of je delicate sportkleding met elkaar gemeen? Ze kunnen bijna nooit tegelijkertijd in je wasmachine met een normale lading. Een aparte was draaien voor deze gevoelige of kwetsbare kledingstukken kost veel extra tijd, stroom, water en gaat ten koste van je wascapaciteit.

Herken je deze frustratie? Nooit meer dankzij twee soorten was tegelijkertijd! 

Twee uitdagingen in één keer opgelost met LG TwinWash

Wie herkent deze situatie niet.. Je sorteert de was en komt al snel tot inzicht dat enkele kledingstukken moeten blijven liggen omdat ze een speciaal wasprogramma nodig hebben of niet samen kunnen met de rest van je wasgoed. Het is vaak weinig, vereist een speciaal programma en je dient het apart te wassen.

LG onderzocht de grootste ergernissen op het gebied van wassen en bedacht hierdoor de TwinWash wasmachine: een wasmachine met dubbele capaciteit zodat jij tijd, ruimte en energie bespaart!

De 14 Kilo krachtpatser

De grote, krachtige trommel met stille en zuinige DirectDrive™ motor van 12kg en de minitrommel van 2kg draaien tegelijk, maar elk met aparte instellingen. Zo kun je perfect op hetzelfde moment jouw katoenen kledingstukken in de grote wastrommel en die kostbare wollen truien in de minitrommel wassen.

Je kunt ook alleen gebruik maken van de miniwasmachine en direct kleine hoeveelheden wassen, zonder de grote trommel te gebruiken of andersom. ideaal!

De grootste voordelen op een rij:

  • DirectDrive™-motor: Stabiel, duurzaam en stil
  • A+++ – 60%: Een significante besparing op stroomkosten door een laag energieverbruik
  • TrueSteam™ Stoomfunctionaliteit: Zijdezachte kleding en 99.9% neutralisatie van alle bacteriën en allergenen die vieze luchtjes veroorzaken!
  • TurboWash™: De krachtige watersproeiers van het bijzondere TurboWash besparen tijd
  • Add Item functie: Kledingstukken vergeten?  Geen probleem! Voeg ze eenvoudig toe, zelfs wanneer het programma al gestart is
  • Wi-Fi & LG SmartThinq-app: Controleer de status van je wasmachine en bedien deze op afstand met je smartphone of tablet!
  • 6 Motion DD: Beweegt de wastrommel in zes bewegingsrichtingen, zodat stoffen de juiste behandeling krijgen en extra schoon worden.

Meer zien?

Kom langs in onze showroom op de Bedrijfsweg 3H te Den Helder of bekijk het product hier online.

 

Elektrisch koken? Wij helpen u graag!

Gas als bron van energie gaat verdwijnen. Dat zal niet morgen, volgende week of volgend jaar zijn, maar het komt sneller dichterbij dan we denken. De afgelopen tijd zijn steeds meer huishoudens overgestapt op een elektrische manier van koken bij de keuze voor een...