Grundig

Grundig blijft trouw aan uw wensen als consument. Zij denken eerst aan u als klant alvorens te denken aan hun eigen plan. Mede hierdoor zijn wij trotse dealer van Grundig. Scheffer Witgoed omarmt deze filosofie en wil u als klant voorzien van de beste, kwalitatieve producten tegen een aantrekkelijke prijs.

Vragen over Grundig?

Bel ons vrijblijvend: 0223 – 636864
Email: [email protected]
Bekijk producten ook in onze showroom
Showroom: Bedrijfsweg 3H in Den Helder.

u

Wie is grundig?

Grundig heeft een lange geschiedenis van kwaliteit, innovatie en vormgeving die het bedrijf al 70 jaar lang in de voorhoede houdt van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten in Europa.

N

hoogste Kwaliteit

De huis- houdelijke apparaten en consumentenelektronica van Grundig worden gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen voor betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Vijf jaar zekerheid

Duurzame toestellen met vijf jaar garantie. Producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de hoogste normen voor energiebesparing en een energie- en waterverbruik. Goed voor de wereld, goed voor uw portemonnee.

Quality First

De combinatie van hoge kwaliteit bouwmaterialen, gunstige prijs en garantievoorwaarden maken Grundig witgoed tot één van de beste investeringen.

5 jaar zekerheid en veiligheid

 

Wij bieden Grundig met een garantie van 5 jaar.  Onze garantie is uniek, want ook bij het aanschaffen van een enkel apparaat ontvangt u 5 jaar garantie.

Daarnaast betaalt u geen voorrij- kosten, geen arbeidskosten en ook geen administratiekosten*.  Dat is pas zorgeloos gebruik maken van onze producten.
Gaat er toch iets mis in de eerste 5 jaar? Dan kunt u direct gebruik maken van onze service. Er staat een team gespecialiseerde technici voor u klaar om u zo snel mogelijk weer te laten genieten van uw Grundig apparaat.

*bij mechanische en/of technische defecten

 

ERKEND GRUNDIG DEALER

koop uw Grundig apparatuur bij Scheffer Witgoed om te genieten van alle voordelen. Wij leveren snel en tegen marktconforme prijzen. Bij Scheffer Witgoed geniet u van vijf jaar garantie en een buitengewone service. Dat is de kracht van Grundig + Scheffer.

ONS GRUNDIG ASSORTIMENT

Maak kennis met ons ruime assortiment Grundig witgoed.
*inbouw apparatuur kan ingebouwd worden tegen meerprijs 

Zuinig – Stijlvol – Robuust

WASMACHINES

5 jaar garantie •  Erkend dealer  •  Vakkundige plaatsing*

 

Zuinig – Stijlvol – Robuust

WASDROGERS

5 jaar garantie •  Erkend dealer  •  Vakkundige plaatsing*

 

Elegant – Energiezuinig – Vers eten

KOELEN & VRIEZEN

5 jaar garantie •  Erkend dealer  •  Vakkundige plaatsing*

 

Zuinig – Stijlvol – Robuust

VAATWASSERS

5 jaar garantie •  Erkend dealer  •  Vakkundige plaatsing*

 

Ovenvers – Stijlvol – Robuust

INBOUW OVENS

5 jaar garantie •  Erkend dealer  •  Vakkundige plaatsing*

 

Gemakkelijk – Stijlvol – Robuust

MAGNETRONS

5 jaar garantie •  Erkend dealer  •  Vakkundige plaatsing*

 

Wilt u een vrijblijvende demonstratie?
Bezoek vrijblijvend onze showroom

INNOVATIEF

Grundig innoveert en domineert al meer dan 70 jaar een groot deel van de consumentenelektronica wereld. Zij hebben een bewezen historie van solide kwaliteit.

Duitse kwaliteit

Een investering in Grundig witgoed, is een investering in zorgeloos genieten voor de aankomende 5 jaar. Ga voor Duitse kwaliteit!

U

snelle levering

Besteld u bij Scheffer Witgoed, kunnen wij uw Grundig apparatuur snel en vakkundig bij u thuis plaatsen. Aangesloten, afgesteld en werkend verlaten wij uw huis. Aansluiting gegarandeerd voor regionale bestellingen

grundig

We hopen dat we u hebben kunnen laten ervaren waarom onze klanten steeds vaker kiezen voor de kwaliteit, uitstraling en zekerheid van kwaliteitsmerk Grundig.