AEG tilt vaatwassen naar een geheel nieuw niveau.

De nieuwe Comfortlift-vaatwassers van AEG zijn ontworpen om u niet alleen van alle gemakken te voorzien, maar ook om u geld te besparen.  Met de Comfortlift heeft AEG wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild. Lees verder voor meer informatie over deze vaatwassers of neem een kijkje in onze showroom. Wij vertellen u er graag meer over!

Gemaakt voor gebruiksgemak 

De Comfortlift-vaatwasserlijn van AEG is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen, waardoor uw glanzende vaat en pannen naar een aangename werkhoogte worden gebracht. De ruime en uitneembare besteklade van deze afwasautomaat met het in- en uitladen van uw bestek en keukengerei in de speciaal ontworpen besteklade makkelijker dan ooit en kan tot 15 bestekken houden en beschikt over een verlengd gedeelte voor langer en groter keukengerei. In de XXL-kuip passen maximaal 15 couverts en dat is de grootste op de markt. Of u nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote pannen hebt gebruikt, de vaatwasser past gewoon in uw keuken.

De beste zorg voor uw vaat

AEG-vaatwassers zijn geschikt voor alle verschillende soorten ladingen. Ons ProClean™-assortiment beschikt over een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren de grootte en vervuiling van uw serviesgoed detecteert. Het geselecteerde programma wordt hierdoor vervolgens afgestemd op de eisen van uw specifieke lading. Naast een speciaal glaswasprogramma houdt de vaatwasser elke voet goed vast met SoftGrip-klemmen. Dit beschermt tegen kantelen terwijl de rubberen SoftSpikes voor extra steun zorgen.

Snel en toch zuinig

Krijg superieure reinigingsresultaten met slechts de helft van het water met het meest waterefficiënte systeem ooit. Het nieuwe WaterSave-systeem slaat tijdens iedere cyclus water op voor hergebruik in de voorwasfase van het volgende programma. Door deze slimme toepassing bespaart u 2100 liter per jaar ten opzichte van met een standaardvaatwasser (toch zo’n twaalf volle badkuipen). De AirDry technologie in de AEG ProClean-vaatwasser gebruikt de natuurlijke luchtstroom om uw servies droog te maken. Tien minuten voor het einde van de cyclus opent de deur automatisch om de lucht te laten circuleren. Hierdoor bespaart u naast tijd ook energie.

[divider line_type=”Full Width Line” custom_height=”2″]

De volgende ComfortLift afwasautomaten zijn verkrijgbaar bij Scheffer Witgoedspecialist:

AEG FSS62800P

AEG FSS62800P Volledig geïntegreerde vaatwasser

44 dB / A++ ComfortLift AirDry droogsysteem Besteklade

AEG FSE83800P

AEG FSE83800P Volledig geïntegreerde vaatwasser

42 dB / A+++ ComfortLift AirDry droogsysteem Besteklade

AEG FEE62800PM

AEG FEE62800PM Half geïntegreerde vaatwasser

44 dB / A++ ComfortLift AirDry droogsysteem Besteklade