Wie zijn wij?

In 1989 besloot vader Benno Scheffer en zoon Theo Scheffer een witgoed bedrijf op te richten, en niet veel later werd Scheffer Witgoed specialist geboren. Ondertussen bestaan wij al 28 jaar! Nog elke dag worden tientallen klanten met plezier geholpen met hun zoektocht naar een nieuw huishoudapparaat.

Dankzij jaren ervaring en de klantvriendelijk service, kan met trots gezegd worden dat Scheffer Witgoed uitgegroeid is tot de grootste leverancier in huishoudelijke apparaten. Gunstige prijzen en snelle levering zijn de prioriteiten van het bedrijf. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment, met veel verschillende merken in alle prijsklassen. De merken variëren letterlijk van A (AEG) tot Z (Zanussi). Naast de showroom beschikken wij over een 1000 vierkante meter magazijn, waardoor de meeste apparaten direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze adviseurs zullen u rondleiden en onder het genot van een kopje koffie helpen om de juiste keuze te maken.

Echt een top zaak, deze mensen weten waar ze over praten!!

Paul

Prima bedrijf! We zijn met de familie al 20 jaar klant bij Scheffer. We zijn absoluut te spreken over de mate van service!

Fam. de Vries