Bosch VarioStyle | Jouw koelkast, jouw stijl!

Door | Nieuws, Producten | Geen Reacties

Jouw koelkast, jouw stijl!

Het hoesje van je telefoon of de perfecte look van je auto. We hebben tegenwoordig steeds meer keuze om onze individualiteit te laten schijnen. Hoewel een hoop markten hierop inspelen leken soortgelijke trends in witgoed schaars.
 
Niet langer! Want vanaf nu bieden we de nieuwe Vario Style koelkasten van Bosch. De eerste koel-vriescombinatie met eenvoudig te verwisselen deurfronten die je altijd kunt aanpassen aan jouw smaak, stemming en keuken.
 
Geef je leven meer kleur met negentien karakteristieke kleuren waaronder Black mat, Stone Grey, Sunflower, Mint Green, Lime Green, Cherry red en Pearl night blue. Dankzij een nieuw bevestigingssysteem met verborgen klemmen en magneten kunnen de hoogwaardige deurfronten zeer snel verwisseld worden, en dit zonder speciaal gereedschap.

Lees Meer

LG TwinWash | Tegelijkertijd wassen is eindelijk hier!

Door | Nieuws, Producten | 6 Reacties

Wat hebben een wollen trui, felle roze shirtjes, die mooie zijden bloes of je delicate sportkleding met elkaar gemeen? Ze kunnen bijna nooit tegelijkertijd in je wasmachine met een normale lading. Een aparte was draaien voor deze gevoelige of kwetsbare kledingstukken kost veel extra tijd, stroom, water en gaat ten koste van je wascapaciteit.

Herken je deze frustratie? Nooit meer dankzij twee soorten was tegelijkertijd! 

Lees Meer

Elektrisch koken? Wij helpen u graag!

Door | Nieuws, Producten | Geen Reacties

Gas als bron van energie gaat verdwijnen. Dat zal niet morgen, volgende week of volgend jaar zijn, maar het komt sneller dichterbij dan we denken. De afgelopen tijd zijn steeds meer huishoudens overgestapt op een elektrische manier van koken bij de keuze voor een nieuwe (inbouw)kookplaat of fornuis.

Bij de keuze voor het koken op inductie, keramisch of een traditionele elektrische warmtebron spelen enkele factoren een belangrijke rol: kosten, gebruiksgemak, veiligheid en hygiëne. Er is echter veel onduidelijkheid over de voor- en nadelen van koken op de verschillende warmtebronnen. En omdat wij u graag helpen in het maken van uw keuze leggen wij u deze verschillen en voor en nadelen graag uit.

Elektrisch

Traditionele elektrische kookplaten hebben gietijzeren verwarmingselementen waar de pan op staat. Dit soort kookplaten zijn goedkoop in aanschaf, maar de manier van koken is niet energiezuinig. Bovendien zijn ze onprettig in het gebruik; het duurt lang voordat de platen warm zijn, ze koelen langzaam af en het systeem reageert traag op het aanpassen van de temperatuur. Doordat er relatief weinig vraag is naar de elektrische kookplaten is er relatief aanbod in deze kooksoort.

Naar het productoverzicht

Keramisch

Keramische kookplaten maken gebruik van halogeenstralers, elektrische verwarmings- of infrarood elementen. Spiralen worden verhit onder een dikke keramische glasplaat en gloeien rood op als ze heet zijn. Op de glasplaat staan de kookzones aangegeven met cirkels. De grootte van de cirkel geeft aan hoe groot de pan mag zijn die u erop kunt plaatsen. Door het vlakke oppervlak is deze kookplaat goed schoon te houden. Ook valt de prijs erg mee. Een groot nadeel is dat keramische kookplaten niet energiezuinig werken. Daarnaast gaat het verwarmen en afkoelen van de platen langzaam en is de temperatuur niet nauwkeurig te regelen.

Naar het productoverzicht

Inductie

Het populairste en veiligste elektrische kooksysteem is inductie. Bij de inductie kookplaat zorgt een elektromagnetisch veld voor de verwarming. Na het inschakelen van de kookplaat ziet u geen verwarmingselement opgloeien en wordt de plaat ook niet heet. De warmte wordt pas na het plaatsen van een geschikte (magnetische) pan direct in de panbodem opgewekt. U heeft volledige controle over de temperatuur van de inductie kookplaat, waardoor u altijd verzekerd bent van het juiste resultaat. Wanneer u de pan van de plaat haalt, is de plaat alleen warm en niet ontzettend heet. Verder passen de zones zich aan aan het formaat van de pan en kunnen bij sommige platen zelfs met elkaar worden gecombineerd door een zogenaamde brug- of flexfunctie. Door het vlakke oppervlak is deze kookplaat goed schoon te houden.

Naar het productoverzicht

Elektrisch koken bij Scheffer Witgoedspecialist

Ook op het gebied van elektrisch koken hebben wij bij Scheffer Witgoedspecialist een ruim assortiment elektrische (inbouw) kookplaten en fornuizen. Daarnaast zijn wij dealer van alle bekende merken, dus mocht uw apparaat niet in ons assortiment zitten kunnen wij deze gewoon voor u leveren en installeren.

Wilt u een deskundig advies of wilt u meer informatie over welke manier van koken het best bij u past? Breng een bezoekje in onze showroom aan de Bedrijfsweg 3H, 1785 AK te Den Helder. Wij helpen u graag verder!

Nieuw bij Scheffer – De AEG ComfortLift vaatwassers

Door | Producten | Geen Reacties

AEG tilt vaatwassen naar een geheel nieuw niveau.

De nieuwe Comfortlift-vaatwassers van AEG zijn ontworpen om u niet alleen van alle gemakken te voorzien, maar ook om u geld te besparen.  Met de Comfortlift heeft AEG wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild. Lees verder voor meer informatie over deze vaatwassers of neem een kijkje in onze showroom. Wij vertellen u er graag meer over!

Gemaakt voor gebruiksgemak 

De Comfortlift-vaatwasserlijn van AEG is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen, waardoor uw glanzende vaat en pannen naar een aangename werkhoogte worden gebracht. De ruime en uitneembare besteklade van deze afwasautomaat met het in- en uitladen van uw bestek en keukengerei in de speciaal ontworpen besteklade makkelijker dan ooit en kan tot 15 bestekken houden en beschikt over een verlengd gedeelte voor langer en groter keukengerei. In de XXL-kuip passen maximaal 15 couverts en dat is de grootste op de markt. Of u nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote pannen hebt gebruikt, de vaatwasser past gewoon in uw keuken.

De beste zorg voor uw vaat

AEG-vaatwassers zijn geschikt voor alle verschillende soorten ladingen. Ons ProClean™-assortiment beschikt over een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren de grootte en vervuiling van uw serviesgoed detecteert. Het geselecteerde programma wordt hierdoor vervolgens afgestemd op de eisen van uw specifieke lading. Naast een speciaal glaswasprogramma houdt de vaatwasser elke voet goed vast met SoftGrip-klemmen. Dit beschermt tegen kantelen terwijl de rubberen SoftSpikes voor extra steun zorgen.

Snel en toch zuinig

Krijg superieure reinigingsresultaten met slechts de helft van het water met het meest waterefficiënte systeem ooit. Het nieuwe WaterSave-systeem slaat tijdens iedere cyclus water op voor hergebruik in de voorwasfase van het volgende programma. Door deze slimme toepassing bespaart u 2100 liter per jaar ten opzichte van met een standaardvaatwasser (toch zo’n twaalf volle badkuipen). De AirDry technologie in de AEG ProClean-vaatwasser gebruikt de natuurlijke luchtstroom om uw servies droog te maken. Tien minuten voor het einde van de cyclus opent de deur automatisch om de lucht te laten circuleren. Hierdoor bespaart u naast tijd ook energie.

De volgende ComfortLift afwasautomaten zijn verkrijgbaar bij Scheffer Witgoedspecialist:

AEG FSS62800P

AEG FSS62800P
Volledig geïntegreerde vaatwasser

44 dB / A++
ComfortLift
AirDry droogsysteem
Besteklade

Bekijk op onze productenpagina

AEG FSE83800P

AEG FSE83800P
Volledig geïntegreerde vaatwasser

42 dB / A+++
ComfortLift
AirDry droogsysteem
Besteklade

Bekijk op onze productenpagina

AEG FEE62800PM

AEG FEE62800PM
Half geïntegreerde vaatwasser

44 dB / A++
ComfortLift
AirDry droogsysteem
Besteklade

Bekijk op onze productenpagina

Verbouwing Miele Innovation Center van 13 t/m 18 maart.

Door | Nieuws | Geen Reacties

Al sinds 1989 richt ons familiebedrijf zich op de verkoop en service van huishoudelijke apparaten. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat u goed te adviseren bij het maken van de keuze voor uw nieuwe apparaten. Daarnaast kunt u ook na de aankoop van uw automaat kunt u op ons rekenen. Ons doel u te ontzorgen, het geven van service zit in onze genen!

Het is voor ons daarom ook een grote eer u u te mogen mededelen dat wij u dit jaar nog mogen verwelkomen in ons vernieuwde Miele Innovation Center. Hier kunt u niet alleen de kwaliteit van Miele ervaren, maar ook onze uitstekende service!  Voordat het zover is zullen onze vrienden van Miele de ingangsgroep van onze showroom voorzien van een nieuwe vloer en nieuwe meubels. Tijdens deze verbouwing staat ons team gewoon voor u klaar aan de Bedrijfsweg 3H. De ingang van het pand zal hierdoor tijdelijk verplaatst worden naar de zijkant van het gebouw.

De officiële opening van het Miele Innovation Center zal op een later moment plaatsvinden en zal ook gecommuniceerd worden op:

Facebook

 Website.

Wij wensen u binnenkort van harte welkom bij de opening van ons vernieuwde Miele Innovation Center.

Productwaarschuwing

Veiligheidsmelding: Beko condensdrogers geproduceerd tussen mei en november 2012

Door | Productwaarschuwingen | Geen Reacties

Op deze manier willen wij u informeren dat een veiligheidsmelding is uitgegeven op een bepaalde productie Beko condensdrogers. In het onderstaande bericht geeft de leverancier meer informatie over een eventueel veiligheidsrisico en wat u kunt doen als u over een van deze drogers beschikt.

Omdat BEKO kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel draagt, informeren wij u langs deze weg dat een bepaalde productie condensdrogers van 7kg een risico zou kunnen vormen.

Een mankement aan een van de elektronische componenten zou kunnen teweegbrengen dat deze oververhit waardoor er kans bestaat op brandgevaar

Vanuit statistisch oogpunt is de kans hierop bijzonder klein. Desalniettemin willen wij als fabrikant onze verantwoordelijkheid nemen, en hebben wij vrijwillig beslist om een aanpassing uit te voeren aan alle toestellen die mogelijk dit mankement zouden kunnen vertonen.

Mocht u een BEKO Condensdroger 7kg hebben aangeschaft na 1 juni 2012, zouden wij u willen vragen even het model en het serienummer van uw toestel na te gaan .

Deze informatie wordt vermeld op een signalisatieplaatje, dat u terugvindt op het front van uw toestel, bij het openen van de deur. De eerste twee cijfers geven het bouwjaar van uw toestel weer, de twee laatste de maand van productie.

De mogelijk betrokken toestellen werden geproduceerd tussen mei en november 2012. De overeenkomende modellen en serienummers worden in de tabel hieronder weergegeven.

Mocht uw apparaat van onderstaande serie deel uitmaken, vragen wij uw condensdroger niet meer te gebruiken, deze los te koppelen van het stroomnetwerk en contact op te nemen met de fabrikant door middel van de onderstaande knop. Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en het serienummer van het apparaat door te geven.

Neem contact op met de fabrikant

MOGELIJK BETROKKEN PRODUCTEN
Model: Serienummer:
DC7110 12-xxxxxxx-05
12-xxxxxxx-06
12-xxxxxxx-07
12-xxxxxxx-08
12-xxxxxxx-09
12-xxxxxxx-10
12-xxxxxxx-11
DC72301
DC7230
DCU 7230X
DCU 7330XB
DCU 7330XS
DCU 7430X
scheffer witgoed online witgoed kopen. Wasmachines, drogers, koelkasten.

Waarschuwing: Onrechtmatig gebruik van onze merknamen op marktplaats.

Door | Nieuws | Geen Reacties

Dit weekend heeft onze verkoopafdeling verschillende vragen gekregen over een marktplaats-advertentie. Na onderzoek te hebben gedaan naar de afkomst van deze advertentie, blijkt dat een andere aanbieder onder de naam “H.O. Scheffer & Zn” en gebruikmakend van onze bedrijfsgegevens producten aanbiedt, waaronder een “Quinny Zapp Xtra 2.0 – Diverse kleuren – Weekend Knaller!” (Kinderwagen).

Gezien de ernst van deze zaak, willen wij u via deze weg waarschuwen voor deze advertenties. Scheffer Witgoedspecialist verkoopt uitsluitend nieuwe witgoedapparatuur voor huishoudelijk en (semi) professioneel gebruik. Daarnaast zullen wij u nooit vragen om bij bestelling een aanbetaling te doen via IDeal. Betaling geschied namelijk in onze winkel of bij levering.

Na constatering van deze advertentie hebben wij melding gemaakt bij Marktplaats en Politie met het verzoek de advertenties te verwijderen en verzoeken wij iedereen die een aanbetaling heeft gedaan bij deze, onbekende, partij contact op te nemen met Marktplaats.

Om er zeker van te zijn dat u op internet echt met ons te maken heeft, hebben wij een overzicht gemaakt van onze social media accounts. Neem bij twijfel altijd contact met ons op per e-mail via info@schefferwitgoed.nl of telefonisch 0223-636864.

Google   Facebook   LinkedIn   YouTube   Instagram

 Marktplaats   Koop met service   Internet   Webshop


Wij zijn in de veronderstelling u door middel van dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben over deze zaak. Neem voor meer informatie contact op met Niels Nanning, verantwoordelijke (online) Marketing en Communicatie, via niels@schefferwitgoed.nl.

 

Productwaarschuwing

Veiligheidsmelding: Siemens en Bosch vrijstaande gaskookplaten en fornuizen geproduceerd tussen januari 2009 en oktober 2011

Door | Productwaarschuwingen | Geen Reacties

Op deze manier willen wij u informeren dat een veiligheidsmelding is uitgegeven op een bepaalde productie Siemens en Bosch vrijstaande gaskookplaten en fornuizen. In het onderstaande bericht geeft de leverancier meer informatie over een eventueel veiligheidsrisico en wat u kunt doen als u over een van deze apparaten beschikt.

In zeldzame gevallen kan er mogelijk een defect zijn aan de gaskoppeling. Als gevolg hiervan kan gas ontsnappen en in zeer zeldzame gevallen is er explosiegevaar. De waarschuwing geldt voor een beperkt aantal vrijstaande gasfornuizen en vrijstaande tafelmodelgaskookplaten, geproduceerd tussen januari 2009 en oktober 2011.

We bieden iedereen die in het bezit is van een betroffen apparaat, een gratis vervanging van de gaskoppeling aan. De vervanging wordt door een erkende technicus bij de consument thuis uitgevoerd en lost het probleem volledig op. De vervanging is gratis en er zijn geen bijkomende kosten.

Wij streven ernaar om te voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen en willen u een optimale productkwaliteit en -betrouwbaarheid bieden. Daarom gaan we nu over tot deze vrijwillige veiligheidsmaatregel. Onze excuses voor het eventuele ongemak en we bedanken u voor uw medewerking en geduld.

Mocht uw apparaat van onderstaande serie deel uitmaken, vragen wij u de gaskraan van het apparaat dicht te draaien, tijdelijk niet te gebruiken en contact op te nemen met de fabrikant voor een reparatieafspraak door middel van de onderstaande knop. Hier kunt u tevens controlleren of uw apparaat daadwerkelijk onder deze veiligheidswaarschuwing valt.

Klik hier om uw apparaat te controlleren

Productwaarschuwing

Veiligheidsmelding: Hotpoint, Indesit en Creda drogers geproduceerd tussen april 2004 en september 2015

Door | Productwaarschuwingen | Geen Reacties

Op deze manier willen wij u informeren dat een veiligheidsmelding is uitgegeven op een bepaalde productie Hotpoint, Indesit en Creda droogautomaten. In het onderstaande bericht geeft de leverancier meer informatie over een eventueel veiligheidsrisico en wat u kunt doen als u over een van deze drogers beschikt.

Na Whirlpool’s recente overname van de merken Hotpoint en Indesit, heeft Whirlpool de veiligheid van haar producten zorgvuldig geanalyseerd. Als onderdeel van deze analyse heeft Whirlpool een potentieel probleem geïdentificeerd met twee typen droogautomaten, geproduceerd tussen april 2004 en september 2015. De betrokken merken zijn:

  • Hotpoint
  • Indesit
  • Creda

De fabrikant heeft een uitgebreid consumenten en service plan met maatregelen in gang gezet om consumenten te voorzien van producten die verder geüpdatet worden tot hogere veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Mocht uw apparaat van onderstaande serie deel uitmaken, vragen wij uw de droger niet onbeheerd aan te laten staan, op de in de handleiding voorgeschreven manier te reinigen/onderhouden en contact op te nemen met de fabrikant door middel van de onderstaande knop. Hier kunt u tevens controlleren of uw apparaat ook onder deze veiligheidswaarschuwing valt.

Klik hier om uw apparaat te controlleren

 

Siemens SensoFresh

Siemens SensoFresh. Effectieve geurverwijdering met actieve zuurstof.

Door | Nieuws | Geen Reacties

Het is jammer als er aan mooie herinneringen een vervelend luchtje zit. Uw kleding neemt nu eenmaal snel geuren uit uw omgeving aan, maar voortaan kunt u die vervelende luchtjes snel weer verwijderen – zonder te wassen en zelfs uit tere of niet-wasbare weefsels. Met het nieuwe sensoFresh programma. Wat u ook doet, over uw kleding hoeft u zich geen zorgen meer te maken: die ruikt dankzij uw iQ700 wasmachine in een handomdraai weer als nieuw.

Siemens SensoFresh: Uw kleding in 30 minuten opgefrist en draagbaar.

Benieuwd naar de Siemens SensoFresh-modellen? Kom voor een productdemonstratie langs in onze showroom. Wij laten het u graag zien!